Polyamory.com Forum  

Go Back   Polyamory.com Forum > Site Usage > User Guidelines & Forum Features


Thread Tools Display Modes
Old 12-30-2009, 10:49 PM
Tahirabs Tahirabs is offline
Join Date: Sep 2009
Location: Topeka, ks
Posts: 59
Question ?pictures?

Does anyone know why soem pictures will download on your poly profile and others won't. THey are in the same formate and the erro message won't come up it just says that some won't download (for to me what seems like no reason) I'm no good with computer stuff so if anyone has nay ideas please let me know. Love the help. thanks.
Reply With Quote
Old 12-31-2009, 02:59 PM
GroundedSpirit GroundedSpirit is offline
Senior Member
Join Date: Nov 2009
Location: New England USA
Posts: 1,231
Default Possibility

You might want to check the file size. Depending on what camera or touch-up program was used to create them, they can end up quite large !
Most systems have some build-in defaults to limit file sizes. When possible it's best to try to have pics in standard 640/480 VGA format which usually keeps their size under 1 meg.
Reply With Quote
Old 01-03-2010, 12:59 AM
CielDuMatin's Avatar
CielDuMatin CielDuMatin is offline
Senior Member
Join Date: Nov 2009
Location: Upstate New York, USA
Posts: 1,464

I notice that only some icons in the various Social Groups are showing up and some are just very small squares - is this intended? I have uploaded icons for both of the groups I have created and they show in the actual group page, but not on the http://www.polyamory.com/forum/group.php page.

"Listen, or your tongue will make you deaf." - Native American Proverb
Reply With Quote

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

All times are GMT. The time now is 12:10 PM.