Polyamory.com Forum  

Go Back   Polyamory.com Forum > Polyamory > Introductions

Notices

Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 11-28-2012, 07:30 PM
Rex47 Rex47 is offline
Member
 
Join Date: Nov 2012
Posts: 16
Default Testing... please help, moderators.

Is this working? Made a long post last night, it didn't show up.

Last edited by Rex47; 11-28-2012 at 09:51 PM.
Reply With Quote
  #2  
Old 11-28-2012, 07:34 PM
Rex47 Rex47 is offline
Member
 
Join Date: Nov 2012
Posts: 16
Default

Quote:
Originally Posted by Rex47 View Post
Is this working? Made a long post last night, it didn't show up.
Hmm... worked this time. Is there any way a moderator can find my post from last night (in the general poly discussion subforum) and activate/approve it? I worked on writing it for over an hour.

EDIT: Nevermind, worked it out.

Last edited by Rex47; 11-29-2012 at 12:02 AM.
Reply With Quote
  #3  
Old 11-28-2012, 09:24 PM
Rex47 Rex47 is offline
Member
 
Join Date: Nov 2012
Posts: 16
Default

Quote:
Originally Posted by Rex47 View Post
Is this working? Made a long post last night, it didn't show up.
OK,
I'm really frustrated now. Completely rewrote my post from memory, and tried to post it in general poly discussion and in this section, it gave me the same "moderator approval" message.

Why can't I post my thoughts? Is this normal? Is it because of the length?
Reply With Quote
  #4  
Old 11-28-2012, 10:21 PM
Rex47 Rex47 is offline
Member
 
Join Date: Nov 2012
Posts: 16
Default

Sorry about all that, got it worked out and posted in General Poly Discussion area.

Moderators: If you read this, please don't "approve" my 3 pending posts, I got it worked out already.

Last edited by Rex47; 11-28-2012 at 10:54 PM.
Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT. The time now is 11:29 AM.